Antena 3 CNN Actualitate ”Ce rost mai are acum, când ai prins aripi și stai deasupra noastră?” | El este Alex, tânărul mort în carambolul din Buzău

”Ce rost mai are acum, când ai prins aripi și stai deasupra noastră?” | El este Alex, tânărul mort în carambolul din Buzău

Alex H. este tânărul de 21 de ani care a murit, ieri dimineață, într-un accident grav petrecut pe E85, la Poșta Câlnău din Buzău.

”Ce rost mai are acum, când ai prins aripi și stai deasupra noastră?” | El este Alex, tânărul mort în carambolul din Buzău
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    21 Mar 2023   •   10:41

Accidentul s-a petrecut pe ”drumul morții”, în zona intersecției cu DJ 210. Neatenția la volan ar fi fost factorul declanșator al întregului eveniment. 

Două autoturisme și trei TIR-uri au fost implicate în carambol, iar 3 persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.  

Medicii s-au luptat pentru a-i salva viața tânărului de 21 de ani, adus în stop cardio-respirator, însă, din păcate, au fost nevoiți să confirme decesul.   

Trei TIR-uri și două autoturisme implicate în accident

Accidentul s-a petrecut după ce băiatul, care se afla la volanul autoturismului personal, nu a observat că în fața sa este oprit un taxi care intenționa să vireze la stânga. A încercat să tragă stânga de volan dar în paralel cu el circula un TIR pe care l-a acroșat în lateral. A lovit violent din spate autoturismul oprit, iar din spate a fost lovit de un alt autocamion. După impact autoturismul tânărului a fost proiectat pe contrasens unde a mai fost lovit de un al treilea TIR. 

”A venit repede...nu a mai avut timp de reacție... Treceam pe lângă el…. A venit Seat-ul, a încercat să se bage între mine și taxi, dar nu a reușit. A intrat în taxi!”, povestește șoferul de TIR. 

Alături de tânărul de 21 de ani, a ajuns la spital și tatăl acestuia, un bărbat de 47 de ani, dar și șoferul taxi-ului, un bărbat de 67 de ani.  

”Ce rost mai are acum, când ai prins aripi și stai deasupra noastră?”

Sora tânărului a postat un mesaj sfâșietor pe o rețea socială.

”Poza nu trebuia să fie alb-negru, trebuia să fie viu colorată, cum erai tu și sufletul tău. Iubitul meu frățior, de ce trebuie sa trecem prin asta? De ce ai plecat și ne ai lăsat pe toți?

Erai raza de lumina din viața noastră, erai sufletul nostru bun și frumos… Te iubesc mult și regret din suflet că nu am petrecut și mai mult timp cu tine, și poate uneori am fost enervantă…

Dar ce rost mai are acum, când ai prins aripi și stai deasupra noastră? Rămâi îngerul nostru păzitor, frumos și strălucitor. Toată lumea te iubește, scumpul nostru! Drum liniștit și lin către noua ta casa! Rămâi în inimile noastre veșnic!” a scris sora lui Alex pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close