Antena 3 CNN Actualitate ”Aici a murit Alexandra! Dacă te aude cineva, ai noroc! Dacă nu, mori!” Imagini exclusive cu locul în care tânăra gravidă a agonizat timp de șapte ore

”Aici a murit Alexandra! Dacă te aude cineva, ai noroc! Dacă nu, mori!” Imagini exclusive cu locul în care tânăra gravidă a agonizat timp de șapte ore

Antena 3 CNN a prezentat imagini cu salonul în care Alexandra, tânăra gravidă de numai 25 de ani, și-a pierdut viața în urmă cu o săptămână. Salonul în care femeia a agonizat timp de șapte ore, rugându-se disperată de medici să o ajute. Fără niciun răspuns...

de Paul Ciurari    |    25 Aug 2023   •   10:53

Și deputatul Emanuel Ungureanu a prezentat, într-un clip video, salonul în care a murit tânăra.

Deputatul susține că în salon nu există buton de panică și că pacienții au toate șansele să își piardă viața deoarece este puțin probabil să îi audă cineva când strigă în cazul în care au nevoie de ajutor.  

”Sunt în maternitatea unde a fost omorâtă Alexandra Ivanov. Sunt chiar în salonul în care aceasta a strigat șapte ore după ajutor și nu a venit nimeni. Am venit să văd dacă spitalul este dotat cu camere de luat vederi. 

Președinta Consiliului Județean Botoșani spunea că a băgat foarte mulți bani în acest spital. O să vedeți că la acest etaj nu există buton de panică, deci pacientul care se află pe un asemenea pat nu are unde să sune. Nu există un buton unde pacientul să sune și nu există camere video”, spune Emanuel Ungureanu. 

Aici este salonul unde a murit Alexandra! NU există buton de panică! Dacă te aude cineva că strigi, ai noroc, dacă nu, MORI!

Publicată de Emanuel Ungureanu pe Joi, 24 august 2023

Sute de oameni protestează după moartea Alexandrei

Se împlinește o săptămâna de când Alexandra a murit in chinuri groaznice pe patul de spital. Sute de oameni au ieșit și aseară la protest, a șasea zi la rând.  

Și mai multi, peste 20 de mii, au semnat, până acum, o petiție online prin care cer dreptate pentru Alexandra.  

Între timp, managerul Spitalului Județean a fost demis, dar superiorii lui cer inclusiv demisia medicului care era de gardă în acea noapte și a medicului curant.   

"Familia va formula plângere penală împotriva tuturor celor care se fac vinovați față de această atrocitate. Se dorește de către familie aflarea adevărului, o anchetă foarte serioasă, sper ca lucrurile să nu se mușamalizeze." a spus avocata familiei.

Alexandra a murit sub ochii medicilor, pe 18 august, la Spitalul Județean din Botoșani. Potrivit certificatului medical constatator, ca urmare a "unei sarcini oprite în evoluție, complicată infecțios". A lăsat în urmă trei copii, cu vârste între 1 și 4 ani.  

Autori necunoscuți  au scris  "NU AM AER" și "Alexandra" pe fațada cabinetului particular al medicului Pitrop, unul dintre doctorii acuzați că sunt vinovați de moartea Alexandrei. 

Potrivit DSP Botoșani, Alexandra a fost internată, vineri noaptea, la ora 23:30, cu hemoragie și dureri mari din cauza unei sarcini oprite în evoluție. De la ora 23:30 la ora 00:45, pacientei i s-au efectuat investigații și i s-a administrat tratament, iar la ora 00:53, analizele de laborator au fost finalizate, aflându-se la dispoziția medicului de gardă. Grav este că au urmat șapte ore în care pacienta a fost, practic, abandonată de echipa medicală. 

×
Subiecte în articol: gravida moarta gravida Botoșani
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close