Antena 3 CNN Actualitate ”Alexandra și Luiza sunt moarte”. Ce spune psihologul criminalist Tudorel Butoi

”Alexandra și Luiza sunt moarte”. Ce spune psihologul criminalist Tudorel Butoi

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte este concluzia profesorului criminalist Tudorel Butoi, care susține că rechizitoriul în dosarul Caracal a fost foarte bine făcut în ciuda criticilor care le-au fost aduse procurorilor.

”Alexandra și Luiza sunt moarte”. Ce spune psihologul criminalist Tudorel Butoi
de M.V    |    08 Feb 2020   •   09:04

Acesta susține că Dincă a încercat să îi mintă pe anchetatori în speranța că va fi acuzat doar de lovituri cauzatoare de moarte și nu de crimă. 

”El și în primele mărturisiri a căutat să inducă procurorului ideea unor lovituri cauzatoare de moarte. Ele au fost de fapt omoruri pentru că fetele acestea decriptate prost de Dincă, confundate cu niște prostituate ușurele au refuzat propunerile acestuia, s-au bătut cu el.

Eu pun întregii populații care ne ascultă următoarea întrebare: Dacă aceste fete cu profilul lor, au fost traficate, există vreunul dintre năuci să creadă că fetele astea, cu profilul respectiv stăteau la prostituție libere?

Plecau pușcă la carabinieri. Dacă ele erau în viață, și eu m-aș bucura, ar fi făcut aceste lucruri, dar iată că aceste lucruri au trecut în favoarea acestui rechizitoriu care mie mi se pare complet”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi.

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close