Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Arşinel a aflat un secret după moartea Stelei Popescu: „Dacă ştiam treaba asta, o iubeam şi mai mult”

Alexandru Arşinel a aflat un secret după moartea Stelei Popescu: „Dacă ştiam treaba asta, o iubeam şi mai mult”

Alexandru Arşinel a aflat un secret după moartea Stelei Popescu: „Dacă ştiam treaba asta, o iubeam şi mai mult”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Noi 2017   •   13:26

Alexandru Arșinel a fost invitatul lui Mihai Gâdea, luni seară, la „Sinteza Zilei”. Îndrăgitul actor a vorbit despre relația sa cu regretata Stela Popescu.

Actorul a aflat nişte lucruri despre ea, care l-au emoționat.

„În relaţia cu Stela eu eram mai căpos, dar ea îmi îngăduia cu o toleranţă extraordinară, mă înţelegea. Am aflat după ce am murit. Se întâmpla cu unii...mă mai muşcau şi ea mă apăra, să nu se ia de mine. Dacă ştiam treaba asta, o iubeam şi mai mult. M-a lovit extraordinar, nu ştiam asta(...). În ultima vreme, era un pic amărâtă, o dureau genunchii. Dar, în rest, aveam proiecte pentru ani de zile. Marţi spre miercuri a murit, marţi am sunat-o şi am întrebat-o ce facem în Spania. Ea a zis să o las că are spectacol, era pusă pe treabă (...) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult ţin la ea. Vine un moment când îţi dai seama că ai greşit şi nu mai poţi să te revanşezi, decât poate dincolo”, a mărturisit Alexandru Arşinel, luni seară, la Antena 3. 

Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viaţa.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close