Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Arşinel: Cel mai frumos Crăciun l-am avut la vârsta de 5 ani

Alexandru Arşinel: Cel mai frumos Crăciun l-am avut la vârsta de 5 ani

Alexandru Arşinel: Cel mai frumos Crăciun l-am avut la vârsta de 5 ani
Sursa foto: Foto: mediafax.ro
25 Dec 2011   •   19:46

Actorul Alexandru Arşinel a declarat, pentru Mediafax, că amintirea cea mai dragă legată de Crăciun este din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. S-a întâmplat când avea numai 5 ani, în satul natal Dolhasca, după ce s-a întors cu familia sa din refugiu.
   
"Cu toată fuga de război uitasem de orice sărbătoare", a spus Arşinel. Când au ajuns înapoi acasă, cei din familia actorului au realizat că nu au cu ce să împodobească bradul de Crăciun, astfel că, în loc de globuri, au folosit bucăţele de vată, iar cadouri au fost prăjiturile fãcute de mama sa. "Descoperisem copilul care dispăruse în fuga de război", a mărturisit Alexandru Arşinel.
   
"În plus, atunci fusesem la colindat şi mă prinseseră nişte băieţi şi mi-au furat toţi colacii din traistă. Am venit acasă plâns", a povestit actorul râzând. Acesta şi-a amintit însă că toate suferinţele şi neajunsurile au dispărut, la masa de Crăciun, pregătită din puţine produse de către mama sa.

Anul acesta, Alexandru Arşinel îşi petrece sărbătorile la casa lui de vacanţă din Sinaia, alături de câţiva prieteni apropiaţi.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel Crăciun Sinaia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close