Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Arșinel, detalii în exclusivitate. Cum a ajuns să vândă legume în piață: "A fost emoționant!"

Alexandru Arșinel, detalii în exclusivitate. Cum a ajuns să vândă legume în piață: "A fost emoționant!"

Imagini surprinzătoare cu maestrul Alexandru Arșinel. Bucureștenii care au ieșit în acest weekend să facă piața în zona Cotroceni au avut parte de o mare surpriză. La una dintre tarabe, vânzând ardei capia, roșii și bulion, era însuși celebrul actor. Acesta își ajuta fiul cel mic care are o afacere în domeniul agricol.

Alexandru Arșinel, detalii în exclusivitate. Cum a ajuns să vândă legume în piață: "A fost emoționant!"
Sursa foto: Blitz/ Antena 3
de Dan Gabor    |    09 Sep 2020   •   20:30

Nici vârsta de 81 de ani, nici problemele de sănătate nu-l împiedică pe Alexandru Arșinel să rămână activ, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. A fost surprins cărând cu mașina de acasă spre piața volantă de la Cotroceni câteva lădițe cu legume proaspete.

Ajutat de fiul său cel mic, Cristian, a descărcat marfa și a mai stat circa o oră la vânzare. Îmbrăcat modest, cu masca de protecție pe față, actorul era destul de greu de recunoscut la o primă vedere. Mai ales că atunci când mergem la piață suntem cu ochii doar la produse și mai puțin la vânzător. Marfa lui Arșinel era, însă, printre cele mai apetisante, iar prețurile nici mai mici, nici mai mari decât cele obișnuite: kilogramul de roșii - 6 lei, cel de ardei kapia în mai multe culori - 10 lei, guliile - 6 lei, iar sucul de roșii - 15 lei litrul.

Să cumperi din mâna lui Arșinel un kilogram de roșii poate fi pentru mulți dintre noi un moment emoționant. Marele actor a vorbit, miercuri, în exclusivitate, la Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

"Este emoționant momentul pentru că eu de fapt m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur fără să fie plătit de cineva. El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur", a explicat Alexandru Arșinel.

Actorul a mărturisit că își urmărește cu emoție fiul cum se luptă să reușească în afacerea sa.

 

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close