Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Papaiani a murit. Alexandru Arșinel: E cumplit ce ni se întâmplă! Mă tot gândesc cine urmează

Sebastian Papaiani a murit. Alexandru Arșinel: E cumplit ce ni se întâmplă! Mă tot gândesc cine urmează

Sebastian Papaiani a murit. Alexandru Arșinel: E cumplit ce ni se întâmplă! Mă tot gândesc cine urmează
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Sep 2016   •   10:18

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Maestrul avea 80 de ani și, în ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

În luna mai, Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral. Iar de atunci, maestrul, în vârstă de 80 de ani, s-a luptat să-și revină. După luni petrecute imobilizat în pat, actorul s-a întors din nou la spital.

Actorul s-a stins din viață acasă. A fost internat o perioadă de timp, după care s-a întors acasă, pentru recuperare.

Din informațiile Antena 3, actorul a murit marți dimineață, în jurul orei 07:00.

Alexandru Arșinel: E cumplit! Dispar actori mari, care ne-au însoțit o viață întreagă, colegi minunați, actori cu care ne-am obișnuit. Ani de zile au dus bucuria în sufletul românilor. Mă tot gândesc cine urmează, cine o să ne mai facă să zâmbim? A fost o jumătate de an infernală. Artiști iubiți, îndrăgiți de public, oameni minunați...

Eu în ultima perioadă am fost destul de bolnav, am fost la Spitalul Universitar, am avut vreo lună de zile niște probleme și tot personalul care a avut grijă de Papaiani vorbea la modul cel mai plăcut și frumos despre el. Spuneau oamenii că îi făceau să zâmbească, ascundea suferința.

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close