Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital după ce s-a simțit rău.

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital
Sursa foto: Antena 3
de Cristina Ştefan    |    16 Aug 2022   •   13:47

O dată la câteva zile actorul este luat de la azil și dus pentru tratament la spital.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este una stabilă în acest moment, însă maestrul a avut nevoie de ajutorul medicilor în ultima perioadă. Cei de la căminul unde locuiește l-au transportat la spital sau a fost dus de către familie.

Ultima dată s-a simțit rău săptămâna trecută și cei de la îngrijiri paliative au chemat ambulanța și a fost dus la Institutul Fundeni în secția de Urologie.

Marele actor a suferit un transplant renal în urmă cu 9 ani însă în 2017 medicii i-au montat și un stent la inimă, are probleme cu inima și de asemenea suferă și de diabet.

Alexandru Arşinel este internat într-un cămin de vârstnici

Alexandru Arșinel a fost internat într-un cămin specializat pe probleme locomotorii de lângă Bucureşti, asta din cauza faptului că îndrăgitul actor nu se mai poate deplasa.

"L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor”, a povestit Cristian Arșinel, fiul maestrului. 

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel spital
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close