Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu a cerut desecretizarea convorbirii dintre Alexandra și polițiști. „Dacă nu vor comunica nimic, vom acționa în instanță”

Alexandru Cumpănașu a cerut desecretizarea convorbirii dintre Alexandra și polițiști. „Dacă nu vor comunica nimic, vom acționa în instanță”

Alexandru Cumpănașu a cerut desecretizarea convorbirii dintre Alexandra și polițiști. „Dacă nu vor comunica nimic, vom acționa în instanță”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
09 Aug 2019   •   17:22

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșan, a făcut un apel către autorități. A cerut desecretizarea stenogramelor apelurilor la 112, convorbirea dintre Alexandra și polițist, însă spune că până în acest moment nu a primit niciun răspuns. 

„Nu am primit niciun răspuns până acum. E un apel cât se poate de serios și, dacă nu se va răspunde la el, vom depune solicitări scrise în zilele următoare, iar dacă se vor încăpățâna să nu comunice nimic, vom acționa în instanță pentru a putea intra în posesia acestui raport. E un raport al unui polițist, e un raport subiectiv, e total neprofesionist să sune de pe telefonul personal. Multe din lucrurile care s-au spus public și care sunt în contradicție cu orice au comunicat anchetatorii provin din acest raport. Eu nu știu cât de subiectiv e cel care a realizat relatarea discuției cu nepoata mea. 

Eu nu prea pricep de ce Ministerul de Interne acoperă lucrul acesta. Noi am luat decizia, deși a fost foarte greu pentru că, după cum ați văzut, aceasta e o familie extrem de discretă. Au fost convinși cu greu să facă publice acele stenograme dintre Alexandra și operatorii 112. De ce MAI nu face public acest raport înaintat de ofițerul de poliție care a sunat.. paginile de la 112, în cele 6 minute, cred că sunt vreo 10 pagini. Dacă polițistul a vorbit cel puțin 10 minute, asta înseamnă dublul conversației avute de Alexandra cu cei de la 112. Opinia publică, familiile, anchetatorii, noi toți avem nevoie nu doar de un rezumat, ci de discuția cuvânt cu cuvânt”, a spus Cumpănașu la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close