Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, anunț-surpriză. Ce decizie a luat după ce a avut un scor slab la alegeri

Alexandru Cumpănașu, anunț-surpriză. Ce decizie a luat după ce a avut un scor slab la alegeri

Alexandru Cumpănașu, anunț-surpriză. Ce decizie a luat după ce a avut un scor slab la alegeri
24 Noi 2019   •   14:40

Alexandru Cumpănaşu a anunțat că vrea să scrie o carte despre Alexandrei Măceşanu, nepoata lui, care ar fi fost răpită şi ucisă de Gheorghe Dincă, presupusul criminal în serie din Caracal.

"30 de intrebari fara raspuns! Cartea: "ADEVARUL despre Alexandra", Expertiza Internationala! Dragi romani, astazi este ziua unuia dintre copiii mei. Ma bucur foarte tare dar sunt si putin trist pentru ca au venit si Teodora cu Irina si imi dau seama ca au trecut mai mult de 4 luni si NIMENI nu este in state sa ne lamureasca ce s-a intamplat cu Alexandra. Ma doare foarte tare aceasta situatie.

Am facut si fac tot ce pot dar pe zi ce trece mi se pare ca viata noastra in Romania nu valoreaza nimic pentru cei care ar trebui sa ne apere. Si va anunt ca vom relua solicitarile catre DIICOT pentru realizarea acelei EXPERTIZE INTERNATIONALE privind ADN ul Alexandrei. Sper ca de data aceasta procurorii sa fie de acord?. Si sper ca ADEVARUL sa fie aflat. Dincolo de intoxocari, barfe si obisnuinta cu care a ajuns sa se dicute despre disparitia Alexandrei, la un bilant rapid sunt mai multe lucruri neclare”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close