x close

Alexandru Cumpănașu, debut la Antena 3. Primul invitat al emisiunii ”Ambosador” este reprezentantul Israelului

21 Dec 2017   •   00:37
Alexandru Cumpănașu, debut la Antena 3. Primul invitat al emisiunii ”Ambosador” este reprezentantul Israelului Foto: Alexandru Cumpanasu/ Facebook

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și realizatorul emisiunii „Ambasador”, anunță prima ediție a interviurilor cu diplomați. Ambasadorul Israelului în România transmite un mesaj de o importanță fără precedent pentru țara noastră, în emisiunea înregistrată miercuri și care va fi difuzată în ianuarie.

”PRIMA EDITIE "AMBASADOR" la ANTENA 3! Invitat: Ambasadorul statului ISRAEL - cel mai fierbinte loc de pe planeta in aceste zile si cu cea mai mare incarcatura internationala!!!!
EXCLUSIV din emisiunea ce tocmai a fost inregistrata: "...tinand cont de refuzul palestinienilor si al tarilor musulmane de a mai accepta ca SUA sa fie "the honest broker"/mediatorul pentru pace, cred ca Romania ar putea sa joace un rol important in stabilirea pacii in regiune"!, Tamar Samash, Ambasadorul Statului Israel la Bucuresti.”, a fost mesajul transmis de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:

invitat ambasador emisiune invitat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati