Antena 3 Actualitate Alexandru Cumpănașu, despre butoiul în care a fost incinerată Alexandra Măceșanu: Toți demenții se simt în siguranță

Alexandru Cumpănașu, despre butoiul în care a fost incinerată Alexandra Măceșanu: Toți demenții se simt în siguranță

28 Noi 2019   •   11:51
Alexandru Cumpănașu, despre butoiul în care a fost incinerată Alexandra Măceșanu: Toți demenții se simt în siguranță

Ancheta în cazul ”Caracal” nu s-a încheiat, încă, numai că semnele de întrebare persistă. Chiar dacă au trecut mai multe luni de când Gheorghe Dincă a fost arestat, procurorii nu au reușit să descâlcească toate ”ițele” acestei tragedii care a oripilat opinia publică din România.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Cumpănașu, spune că – din păcate – în România nu există  ”capacitățile tehnice” necesare unei asemenea expertize. Iar declarația sa se bazează chiar pe o imformație aflată în dosarul ”Caracal”, scrie cancan.ro.

”Aaaa și încă ceva de la dosar: „….România nu are capacitățile tehnice pentru realizarea unei expertize a BUTOIULUI…” Pentru a putea stabili dacă temperatura arderii corpurilor ar fi topit butoiul. În condițiile astea, toți demenții, violatorii și criminalii se simt în siguranță”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close