Antena 3 Actualitate Alexandru Cumpănașu, despre demisia șefului DIICOT: „Cea mai mare greșeală în acest dosar!”

Alexandru Cumpănașu, despre demisia șefului DIICOT: „Cea mai mare greșeală în acest dosar!”

04 Oct 2019   •   21:45
Alexandru Cumpănașu, despre demisia șefului DIICOT: „Cea mai mare greșeală în acest dosar!”

Alexandru Cumpănașu a vorbit, vineri seară, într-o ediție specială moderată de Răzvan Dumitrescu, despre ancheta Caracal și solicitările sale către DIICOT, dar și despre demisia lui Felix Bănilă din fruntea DIICOT, subliniind că a fost „o mare greșeală”.

 „A fost cea mai mare greșeală în acest dosar! În acest moment, cei care conduc DIICOT sunt procurorii de caz, singurul care nu era procuror de caz era șeful DIICOT. Nu vreau să mă amestec în politică în seara aceasta”, a mai precizat Cumpănașu.

„Ce am cerut noi este reaudirea familiei Dincă, inclusiv a fiului lui Dincă, pentru că la dosar există declarația așa-zisei menajere a lui Dincă, și reiese foarte clar ce scria despre Dincă. Dumneai avea rolul de a le aranja, iar fiul lui Dincă avea misiunea de a le scoate peste graniță în mod fraudulos. Cu acte false”, a mai precizat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a mai precizat că procurorii DIICOT refuză reaudierea familiei lui Gheorghe Dincă pe baza probelor, adăugând că dacă menajera lui Dincă minte, solicită o confruntare între familia Dincă și menajera.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat, miercuri, că a decis să-şi depună demisia de onoare, susţinând, însă, că nu a eşuat în îndeplinirea atribuţiilor, iar speţa "Caracal" nu depăşeşte nivelul priceperii sale.

Citește Și O nouă lovitură pentru DIICOT în dosarul Caracal. Familia Măceșanu cere recuzarea procurorilor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close