Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, detalii cutremurătoare despre osemintele găsite în pădurea indicată de Dincă: Cutia cu rămășițele umane nici măcar nu a fost deschisă la IML

Alexandru Cumpănașu, detalii cutremurătoare despre osemintele găsite în pădurea indicată de Dincă: Cutia cu rămășițele umane nici măcar nu a fost deschisă la IML

Alexandru Cumpănașu, detalii cutremurătoare despre osemintele găsite în pădurea indicată de Dincă: Cutia cu rămășițele umane nici măcar nu a fost deschisă la IML
11 Aug 2019   •   20:47

Alexandru Cumpănașu a comentat informația apărută la finele săptămânii trecute, potrivit căreia testele ADN confirmau proveniența oaselor găsite de DIICOT în pădura indicată de Gheorghe Dincă.

Inițial, s-a spus că osemintele îi aparțin Alexandrei, nepoata lui Alexandru Cumpănașu, deși inculpatul Dincă spunea că oasele i-ar aparține Luizei, ”fata ucisă în luna mai”.

„A apărut o știre  pe surse, conform căreia este un ADN, nici măcar antropologic,  care confirmă că decesul Alexandrei. Cutia cu rămășițele umane nici măcar nu a fost deschisă la IML. Nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia! Informația este certă. Este vorba despre oasele dela liziera din pădure”, a zis Alexandru Cumpănașu la Subiectiv.

Luni, procurorii DIICOT au descoperit un sac cu oase și cenușă în pădurea indicată de inculpatul Gheorghe Dincă, caresusținea că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu, adolescenta pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o după ce a luat-o la ocazie.

Citește Și Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri din ancheta tragediei de la Caracal: „Polițiștii nu au mai fost împiedicați de procurori să acționeze.A fost o decizie colectivă”

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close