Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri despre tragedia din Caracal: „STS a primit bani pentru a-și upgrada sistemul de localizare. Nu are nicio scuză”

Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri despre tragedia din Caracal: „STS a primit bani pentru a-și upgrada sistemul de localizare. Nu are nicio scuză”

Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri despre tragedia din Caracal: „STS a primit bani pentru a-și upgrada sistemul de localizare. Nu are nicio scuză”
28 Iul 2019   •   22:46

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut acuzații grave cu privire la modul în care a acționat Serviciul de Telecomunicații Speciale în cazul tragediei din Caracal

„E foarte greu să ai certitudinea morții Alexandrei când toți din familie speram până azi că trăiește. Urăsc atât de mult acest sistem încât garantez că nu mă las pânu nu va cădea ultimul cap. Alexandra nu a murit degeaba. Acest sistem ticălos trebuie să dispară și să fie înlocuit. Am cerut capul șefului STS, văd că unii îl țin în brațe, probabil pentru că știe secretele celor care vorbesc pe telefoanele operative care nu pot fi interceptate nici măcar de către Parchet cu mandat”. 

„STS a fost identificat dând erori de mai multe ori. Comisia Europeană a alocat STS 300 de milioane de euro ca să-și upgradeze sistemul. L-am auzit pe purtătorul de cuvânt al STS explicând de ce nu se putea, pentru că nu erau prea multe stații GSM în zonă. Acești bani au fost dați fix pentru a nu mai da rateuri în localizare și pentru a-și upgrada sistemul și a putea să localizeze nu numai în București STS nu are nicio scuză pentru că a avut banii să-și poată upgrada sistemul. STS a furnizat trei locații false. Acest Serviciu e părtaș la moartea nepoatei mele pentru că dacă ar fi dat adresa corectă, ea era în viață astăzi”. 

×
Subiecte în articol: Caracal tragedia Alexandru Cumpanasu

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close