x close

Alexandru Cumpănașu în luptă pentru adevăr: „Am fost denigrat în cel mai urât mod cu putință. Polițiștii știau identitatea monstrului, dar nu l-au deranjat nici cu o floare”

07 Aug 2019   •   16:41
Alexandru Cumpănașu în luptă pentru adevăr: „Am fost denigrat în cel mai urât mod cu putință. Polițiștii știau identitatea monstrului, dar nu l-au deranjat nici cu o floare” Exclusiv

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu,  a declarat la Antena 3 că polițiștii știau identitatea monstrului Dincă, dar nu l-au deranjat nici cu o floare. 

Afirmația a fost făcută în contextul în care trupele speciale au descins într-un apartament în care Dincă nu mai locuiește de mai bine de zece ani.

Acesta crede cu tărie că Alexandra trăiește, bazându-se conform propriei declarații pe ceea ce simte și pe ceea ce simte familia.

„Dacă s-au dus la această adresă, indivizii știau identitatea persoanei care o răpise pe Alexandra. Oamenii știau de la 11 seara identitatea monstrului, nu l-au deranjat nici cu o floare. Îmi confirmă că aceștia știau cine este persoana și este un lucru extrem de grav. În ceea ce privește modul în care merge ancheta și ce se întâmplă și cu familia Melencu este halucinant”, a subliniat Alexandru Cumpănașu.

Întrebat dacă a fost amenințat în urma declarațiilor, Alexandru Cumpănașu a declarat că a fost denigrat în cel mai urât mod cu putință.

„Am primit amenințări și cu moartea, dar nu cred în ele”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Citește Și Noi dezvăluiri despre intervenţia ratată a autorităţilor în cazul crimelor de la Caracal. Polițiștii au descins prima dată în apartamentul lui Dincă în care nu mai locuia de zece ani

Citeşte mai multe despre:

Alexandru Cumpanasu Caracal Gheorghe Dincă
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati