Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, ipoteză care răstoarnă cazul de la Caracal: „Gheorghe Dincă nu este criminalul nepoatei mele, el nici măcar nu era în casă. El avea niște misiuni”

Alexandru Cumpănașu, ipoteză care răstoarnă cazul de la Caracal: „Gheorghe Dincă nu este criminalul nepoatei mele, el nici măcar nu era în casă. El avea niște misiuni”

Alexandru Cumpănașu, ipoteză care răstoarnă cazul de la Caracal: „Gheorghe Dincă nu este criminalul nepoatei mele, el nici măcar nu era în casă. El avea niște misiuni”
Sursa foto: sursă: Captură Antena 3
13 Aug 2019   •   14:05

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat că DIICOT nu se rezumă la teoria lupului singuratic și ia în calcul ipoteza ca Dincă să aibă mai mulți complici.

Mai mult, comunicarea decesului minorei sechestrate este privită acum drept o decizie greșită și pripită, afirmă unchiul Alexandrei

Alexandru Cumpănașu susține că este nemulțumit de modul în care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel puțin în începutul anchetei.

„Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, care s-a dovedit un înger, un erou. Eu sper că este în viață. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri de muncă sunt în Italia și Spania pe acest subiect. Eu cred că DIICOT va avea multă muncă în următorii ani. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal totuși. Au început să meargă și pe alte piste. Încep să am încredere în ei”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănaşu, lansează  și o ipoteză care ar putea da peste cap întreaga investigaţie de la Caracal. „Nu cred că Gheorghe Dincă a omorât-o pe Alexandra”, spune Cumpănaşu .

Acesta susţine că este imposibil ca Dincă să fie criminalul, deoarece acesta nu se afla acasă atunci când se presupune că ar fi fost ucisă adolescenta. 

„Poate a omorât alte persoane, dar nu este criminalul Alexandrei. Cred că este doar un animal care are niște misiuni. Nu are nicio logică ceea ce s-a înâmplat acolo”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close