Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri din anchetă: „Părinții Alexandrei au primit un telefon misterios după ce Dincă a fost reținut. Este strigător la cer!”

08 Aug 2019   •   16:31
Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri din anchetă: „Părinții Alexandrei au primit un telefon misterios după ce Dincă a fost reținut. Este strigător la cer!” sursă foto: Captură Antena 3

Unchiul Alexandrei face noi dezvăluiri despre dimineaţa în care poliţiştii şi procurorii au intrat în casa ororilor şi au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a întâmplat acolo.

La numai o oră şi jumătate de la începerea percheziţiilor, când Gheorghe Dincă era deja reţinut, părinţii fetei au mai primit un telefon misterios, prin care erau asiguraţi că adolescenta este bine.

„Au primit un telefon în ziua de vineri după ce acest individ a fost reținut. Am comunicat acel număr de telefon tuturor celor care sunt responsabili de această anchetă. Nu s-au făcut verificările nici până astăzi. Este strigător la cer”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citește Și Răsturnare de situație în cazul criminalului din Caracal. Avocat: Soția lui Dincă s-a întors în casa ororilor după dispariția Luizei

x close