Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, plângere penală împotriva INML: „Cineva minte cu nerușinare!”

Alexandru Cumpănașu, plângere penală împotriva INML: „Cineva minte cu nerușinare!”

Alexandru Cumpănașu, plângere penală împotriva INML: „Cineva minte cu nerușinare!”
Sursa foto: foto- captură Antena 3
26 Aug 2019   •   11:27

Alexandru Cumpănaşu va depune, luni, la Parchetului General o nouă plângere împotriva Institutului Național de Medicină Legală.

 Unchiul Alexandrei Măceșanu va cere și audierea tuturor polițiștilor și procurorilor implicați în cazul dispariției nepoatei sale. 

„Mă leg de normele lor legale. De ce au încălcat legea, dacă au încălcat-o trebuie să stabilească procurorii. Vor cere reaudieri ale unor polițiști și procurori. Procurorul Popescu spune că la ora 15:00 nu mai era niciun polițist ca să facă descinderi, după care reiese un proces verbal care stă la baza raportului de inspecție al Parchetului General, cum că s-a pus el de acord cu toți procurorii și polițiștii să nu intre la ora 06:00. Domnul Buda, șeful Poliției de atunci, a declarat în ziua în care a mers în control la Caracal că au fost polițiști care au vrut să intre, dar nu au fost lăsați. Cineva minte cu nerușinare aici și trebuie văzut cine minte și cine va face pușcărie”, a declarat Alexandru Cumpănașu pentru Antena 3.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta dispărută în urmă cu o lună și despre care Gheorghe Dincă a susținut că a ucis-o, a anunțat că va depune luni o nouă plângere penală față de INML pentru „modul defectuos” în care a administrat probele furnizate pentru expertiză, așa cum rezultă din raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății, luni la ora 13,00.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close