x close

Alexandru Cumpănașu, plângere penală la Parchet după tragedia de la Caracal: „Orice dispariție a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigată”

29 Iul 2019   •   13:00
Alexandru Cumpănașu, plângere penală la Parchet după tragedia de la Caracal: „Orice dispariție a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigată” sursă foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisă de criminalul Gheorghe Dincă din Caracal a venit la Parchetul General ca să depună plângere. Alexandru Cumpănaşu este revoltat de modul în care autorităţile au acţionat în acest caz. 

„Sunt instituții care și-au bătut joc de viața unor copii. Nu mai avem dubii. Urmează și voi depune la Ministerul de Interne în cursul zilei de marți o solicitare ministrului de Interne de analiză pe fiecare județ în parte din ultimii 20 de ani, pentru a face un raport cu numărul de reclamații care  au fost făcute. Vreau să știu cum s-a acționat pe fiecare caz în parte. Orice dispariție a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigată, trebuie investigată. Ministrul de Interne va trebui să facă un raport în acest sens”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citeşte mai multe despre:

Alexandru Cumpanasu Caracal Parchet
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati