Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, reacție dură după ce Dincă și Risipiceanu au fost trimiși în judecată

Alexandru Cumpănașu, reacție dură după ce Dincă și Risipiceanu au fost trimiși în judecată

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă şi a lui ştefan Risipiceanu pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de omor, omor calificat, viol şi profanare de cadavre

Alexandru Cumpănașu, reacție dură după ce Dincă și Risipiceanu au fost trimiși în judecată
Sursa foto: foto: Agepres
15 Ian 2020   •   20:38

Alexandru Cumpănaşu se arată dezamăgit de decizia Structurii Centrale a DIICOT. Unchiul Alexandrei Măceşanu susţine că nu există niciun sâmbure de adevăr şi că doar au încercat să "se spele mâini".

Cu toate acestea, Alexandru Cumpănaşu precizează că s-a disjuns complicitatea la trafic de persoane şi minori şi, prin urmare, membrii familiei Dincă ar putea fi cercetaţi. Lucru cerut, în nenumărate rânduri, de Alexandru Cumpănaşu.

"Decizia Parchetului General este dezamăgitoare şi nu are niciun sâmbure de adevăr. S-au spălat toţi pe mâini. Nu contează adevarul. Nu contează nimic. Ilegălităţile procurorilor, NIMIC. Macar s-a disjuns complicitatea la trafic de persoane şi de minori şi vor putea fi cercetati membrii familiei Dincă. În rest, România este la cheremul lui Dincă", a scris Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare, potrivit Spynews.

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Luiza Alexandru Cumpanasu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close