Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănaşu: Urmează o arestare importantă în Italia!

Alexandru Cumpănaşu: Urmează o arestare importantă în Italia!

DIICOT a precizat, marţi, că o copie a rechizitoriului întocmit de procurori în dosarul "Caracal" a fost transmisă de Tribunalul Olt avocaţilor familiei Melencu, imediat după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată.

Alexandru Cumpănaşu: Urmează o arestare importantă în Italia!
Sursa foto: foto: Agepres
05 Feb 2020   •   21:42

DIICOT şi Tribunalul Olt neagă că ar fi dat acest rechizitoriu jurnaliştilor.

Pe 15 ianuarie, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a opt infracţiuni, fiind acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, şi Luiza Melencu, de 18 ani.

Peste două zile, în presă au apărut pasaje din rechizitoriu, inclusiv interceptări, însă DIICOT a negat că ar fi dat presei actul de sesizare a instanţei.

În urma verificărilor dispuse de DIICOT, s-a stabilit că Tribunalul Olt, instanţa care îl judecă pe Gheorghe Dincă, a transmis avocaţilor familiei Melencu o copie a rechizitoriului.

Miercuri seară, însă, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că urmează o arestare importantă în Italia.

"Are legătură cu familia Dincă, clanul Baboi şi răpirea fetelor! Statul român făcut de râs în ultimul hal! Meritul prietenului meu să fie al lui. Şi îl felicit. Veţi vedea!", a precizat Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Sursa: Facebook/ Alexandru Cumpănașu

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu cazul caracal
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close