Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Gheorghe: Nu am niciun fel de resentimente pentru nimeni

Alexandru Gheorghe: Nu am niciun fel de resentimente pentru nimeni

Alexandru Gheorghe: Nu am niciun fel de resentimente pentru nimeni
de M.C.    |    02 Iul 2014   •   22:02

Alexandru Gheorghe, locotenentul care a învins în procesul contra Armatei, a vorbit miercuri în cadrul emisiunii "Subiectiv" despre decizia instanţei.

 "Am avut încredere că justiţia îmi va face dreptate şi vreau să mulţumesc completului de judecată care a făcut dreptate mai mult decât am sperat. Nu consider că am pierdut doi ani din viaţă, nu am niciun fel de resentiment pentru nimeni" a spus Alexandru Gheorghe

"Nu mă pot pronunţa în chestiuni juridice. Visul meu a fost să îmi reiau uniforma, în rest, dacă instanţa va dispune alte sancţiuni, este exclusiv dreptul acesteia" a mai spus el, întrebat dacă vor exista repercusiuni asupra celor care l-au nedreptăţit.

Ioan Pop Sabău, unul dintre avocaţii locotenentului, a intervenit şi el telefonic în cadrul emisiunii şi a explicat de ce a ales acest caz.

"Am intrat în această bătălie după ce am văzut că împotriva acestui copil era pornit un mecanism înfiorător. Avem nevoie în armata română de asemenea soldaţi. Vor fi şicane. Sistemul militar are foarte multe probleme, foarte multe deficienţe" a precizat avocatul.

×
Subiecte în articol: militar
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close