Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Mihalcea, fost deţinut politic: Torţionarul Vişinescu nu va fi condamnat, că "justiţia a pierdut noţiunea binelui"

Alexandru Mihalcea, fost deţinut politic: Torţionarul Vişinescu nu va fi condamnat, că "justiţia a pierdut noţiunea binelui"

Alexandru Mihalcea, fost deţinut politic: Torţionarul Vişinescu nu va fi condamnat, că "justiţia a pierdut noţiunea binelui"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    03 Sep 2013   •   19:19

Alexandru Mihalcea, fost deţinut politic, nu crede că torţionarul Alexandru Vişinescu va fi condamnat, pe motiv că justiţia a pierdut "noţiunea binelui".

 
Deţinutul politic şi scriitorul Alexandru Mihalcea a făcut aceste declaraţii marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
"Şansele ca Vişinescu să fie condamnat sunt minime, nu ma aştept la asta. Trebuia făcut de acum 23 de ani ce faceţi dvs, e o tentativă disperată de a aacunde nişte adevăruri timp de 23 de ani, începând cu Iliescu şi până azi.
 
Nu aştept mare lucru în afară de trezirea conştiinţei naţionale în legătură cu o categorie de produse ale sistemului comunist care au distrus elitele României şi ale României însăşi", a spus Alexandru Mihalcea, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
Întrebat de ce nu crede că Alexandru Vişinescu va fi condamnat, Mihalcea a răspuns: "când lumea justiţiei româneşti a pierdut noţiunea binelui, la ce vreţi să mă aştept", a spus Mihalcea, cu referire la Laura Codruţa Kovesi.
 
Fostul deţinut politic Alexandru Mihalcea a fost arestat, anchetat, a stat patru ani în închisorile comuniste, pentru că nu a acceptat să-şi toarne colegii.
 
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close