Antena 3 CNN Actualitate Alfred Simonis: 'Marea crăpelniţă cu funcţii s-a încheiat. Mesenii - ghiftuiţi'

Alfred Simonis: 'Marea crăpelniţă cu funcţii s-a încheiat. Mesenii - ghiftuiţi'

Liderul deputaţilor PSD, care este și preşedinte al PSD Timiş, critică, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, negocierile care au avut loc în ultimele zile dintre PNL, USR PLUS şi UDMR. Simonis afirmă că "mesenii” sunt "ghiftuiţi” şi că "după marea crăpeliniţă, autointitulaţii negociatori se vor ocupa şi de problemele românilor, poate după siestă”.

Alfred Simonis: 'Marea crăpelniţă cu funcţii s-a încheiat. Mesenii - ghiftuiţi'
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    19 Dec 2020   •   09:02

"Marea crăpelniţă cu funcţii s-a încheiat. Mesenii - ghiftuiţi. Programul de guvernare n-a fost redactat încă. Sănătatea, Economia, Educaţia mai pot să aştepte. Ghiftuiţi după marea crăpeliniţă, autointitulaţii negociatori, de fapt nişte prăduitori lacomi, se vor ocupa şi de problemele românilor, poate după siestă”, a scris Alfred Simonis, pe pagina sa de Facebook.

Facebook/ Alfred Simonis

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au anunțat, vineri seara, cum se vor împarți ministerele, în urma negocierilor de la Vila Lac. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 ministere. Florin Cîțu este candidatul la funcția de premier și este susținut de cele trei formațiuni politice.

Președintele Senatului va fi un reprezentant al USR PLUS, iar cel al Camerei Deputaților unul al PNL. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanți ai PNL, 6 ai USR PLUS și 3 ai UDMR.

×
Subiecte în articol: PSD PNL UDMR
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close