Antena 3 CNN Actualitate Ali Imran, autorul accidentului în care a murit Cristian Nemescu, condamnat la 6 ani de închisoare

Ali Imran, autorul accidentului în care a murit Cristian Nemescu, condamnat la 6 ani de închisoare

Ali Imran, autorul accidentului în care a murit Cristian Nemescu, condamnat la 6 ani de închisoare
Sursa foto: Cristian Nemescu
19 Feb 2009   •   14:36

Cetăţeanul britanic de origine pakistaneză Ali Imran (foto), autorul accidentului rutier în urma căruia şi-au pierdut viaţa regizorul Cristian Nemescu, a sunetistului Andrei Toncu şi a taximetristului Radu Aruştei, a fost condamnat, joi, la şase ani de închisoare.
Imran a fost condamnat, iniţial, la şapte ani de închisoare, pe 18 decembrie 2007, de către Judecătoria sectorului 5. Instanţa l-a găsit atunci vinovat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.
Tribunalul Bucureşti a decis, joi, diminuarea sentinţei cu un an - de la şapte, la şase ani de închisoare. Tribunalul a admis în parte atât apelul inculpatului Ali Imran, cât şi apelurile părţilor civile din acest dosar.
Odată cu această sentinţă, Tribunalul a mai hotărât să mărească valoarea daunelor morale acordate rudelor persoanelor care şi-au pierdut viaţa în accident cu aproximativ 12.000 de lei.
Accidentul rutier în care şi-au pierdut viaţa regizorul Cristian Nemescu (27 de ani), inginerul de sunet Andrei Toncu (28 de ani), precum şi taximetristul Dumitru Arustei (24 de ani), s-a produs în noaptea de 25 spre 26 august 2006.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: condamnare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close