Antena 3 CNN Actualitate Participare gratuită la cel mai important eveniment din domeniul cercetării alimentare - ”INOVALIMENT”

Participare gratuită la cel mai important eveniment din domeniul cercetării alimentare - ”INOVALIMENT”

Evenimentul INOVALIMENT se va desfășura online, în perioada 23-27 noiembrie și își propune să susțină și să promoveze cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar.

Participare gratuită la cel mai important eveniment din domeniul cercetării alimentare - ”INOVALIMENT”
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2020   •   16:42

Temele târgului sunt adaptate cerințelor alimentației viitorului. Printre acestea se numără alimentele sustenabile, care trebuie sa țină cont de conservarea planetei și a resurselor de hrană limitate sau alimentele funcționale, care conțin compuși activi, cu rol benefic în organism. 

Avansul științific al medicinei a identificat corelații între alimente și bagajul genetic individual. Nutrigenetica și nutrigenomica, abordări noi ale medicinei umane, ne permit să știm ce și cât ar trebui să mâncăm, în funcție de bagajul genetic, pentru a ne menține sănătoși.

Cercetătorii și specialiștii din industria alimentară, atât cei din mediul universitar, cât și cei care lucrează în cadrul institutelor și stațiunilor de cercetare din România, dar și din alte țări, se pot înscrie gratuit la acest eveniment. 

INOVALIMENT este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea de Stiințe și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați

Înscrierile se pot face până pe 20 noiembrie și realizează prin completarea unui formuar pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro
 

×
Subiecte în articol: INOVALIMENT
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close