Antena 3 CNN Actualitate Alin Cocoş se declară vinovat

Alin Cocoş se declară vinovat

Alin Cocoş se declară vinovat
Sursa foto: Foto: www.gandul.info
de M.Z.    |    05 Mar 2015   •   19:07
Fiul lui Dorin Cocoş, Alin Cocoş, se declară vinovat. Asta reiese din declaraţia dată de fiul fostului soţ al Elenei Udrea, în dosarul ANRP sau Bica 2.
 
Iată, mai jos, declaraţia dată de Alin Cocoş în faţa instanţei şi prezentată joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3:
 
"Referitor la terenul din Snagov în suprafaţă de aproximativ 4200 mp arăt că am vândut acest teren la jumătate de preţ faţă de preţul din piaţă domnului Mihăilescu la indicaţiile tatălui meu. Ştiu că ulterior terenul a ajuns la doamna Alina Bica sau cel puţin aşa m-a informat domnul Mihăilescu. 

Recunosc că am asigurat relaţionarea cu domnul Diacomatu Sergiu direct în baza relaţiei de amiciţie pe care o aveam cu acesta, sprijinindu-l pe tatăl meu Dorin Cocoş în atingerea obiectivului stabilit, respectiv în sprijinirea domnului Stelian Gheorghe pentru obţinerea despăgubirilor la ANRP. 

În acest sens, menţionez că eram în biroul tatălui meu Cocoş Dorin la Euro Hotels când acesta i-a înmânat domnului Diacomatu Sergiu o sacoşă din plastic despre care ştiam că conţine bani. Nu pot să precizez suma, avea un anume cuantum, dar având în vedere faptul că a fost nevoie să fie pusă într-o sacoşă cred că era de un cuantum considerabil. Arăt că doresc în situaţia trimiterii în judecată să merg pe procedura simplificată prin recunoaşterea vinovăţiei", a spus Alin Cocoş.
 

×
Parteneri
Cutremur în România! Seismul a fost resimţit în mai multe oraşe
x close