Antena 3 CNN Actualitate El este tânărul din Iaşi care a împuşcat un bărbat pe stradă, dintr-o maşină | Alin a fost prins în Republica Moldova

El este tânărul din Iaşi care a împuşcat un bărbat pe stradă, dintr-o maşină | Alin a fost prins în Republica Moldova

Tânărul din Iaşi care a împuşcat un bărbat pe stradă, dintr-o maşină, este căutat de poliţişti, fiind considerat extrem de periculos.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2023   •   08:49

Alin Plop este cel care a scos un pistol pe geamul maşinii, în cartierul Alexandru cel Bun din Iaşi, şi l-a împuşcat pe bărbatul pe care, de altfel, îl cunoştea.

Liniştea cartierului Alexandru cel Bun din Iaşi a fost tulburată de sunete de împuşcături. În plină stradă, un bărbat a scos o armă şi a tras, lovind un pieton în zona gâtului, după care s-a făcut nevăzut. O ambulanţă a plecat spre locul faptei, însă victima a ajuns la spital cu o maşină privată.

"Dispeceratul SMURD a ajuns la un apel pentru o persoană, un bărbat de 40 de ani împuşcat în regiunea gâtului. SMURD a plecat la această intervenţie, dar pacientul a ales să vină cu o maşină privată. Prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonţ la nivelul regiunii cervicale anterioare.

Pacientul era conştient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenţia corpului străin la nivelul pleurei şi s-a intervenit în Urgenţă, s-a efectuat stabilizarea pacientului", a declarat prof. dr. Dana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Citeşte şi: Tânărul din Iaşi, care a împuşcat un bărbat pe stradă, a fost prins în Republica Moldova

Nu este prima dată când atacatorul intră în atenţia autorităţilor.

Bărbatul împuşcat se afla acum sub atenţia medicilor. Nu se cunoaşte, deocamdată, motivul pentru care a fost atacat.

×
Subiecte în articol: Iași SMURD
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close