Antena 3 CNN Actualitate Alin Trăşculescu, în faţa judecătorilor. De pe rolul instanţei a fost retrasă cererea de arestare preventivă

Alin Trăşculescu, în faţa judecătorilor. De pe rolul instanţei a fost retrasă cererea de arestare preventivă

Alin Trăşculescu, în faţa judecătorilor. De pe rolul instanţei a fost retrasă cererea de arestare preventivă
de O.P.    |    26 Noi 2012   •   12:10

Fostul deputat Alin Trăşculescu a venit, luni, la Tribunalul Bucureşti pentru judecarea propunerii de arestare preventivă în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi instigare la spălare de bani.
  
Instanţa Tribunalului Bucureşti urmează să ia în discuţie cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de arestare preventivă a fostului deputat Alin Trăşculescu.
  
Iniţial, propunerea procurorilor trebuia să fie judecată în 22 noiembrie, însă magistratul de la Tribunalul Bucureşti desemnat pentru soluţionarea cauzei a constatat că Trăşculescu nu este prezent şi că acesta nu trebuia citat în Bucureşti, ci în Vrancea, unde are domiciliul. Instanţa a amânat astfel judecarea propunerii de arestare a lui Alin Trăşculescu pentru 26 noiembrie.
  
DNA a transmis în 22 noiembrie Tribunalului Bucureşti solicitarea de arestare preventivă a lui Trăşculescu.
  
Fostul deputat Alin Trăşculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din trafic de influenţă. Totodată, procurorii au extins cercetările în cazul lui Trăşculescu şi pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, noile acuzaţii  fiindu-i aduse la cunoştinţă în 22 noiembrie.



×
Subiecte în articol: Alin Trăşculescu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close