Antena 3 CNN Actualitate ”N-am mai văzut o asemenea tragedie!” Alina a murit pe loc, în timp ce pregătea micul dejun

”N-am mai văzut o asemenea tragedie!” Alina a murit pe loc, în timp ce pregătea micul dejun

Alina Crenicean, în vârstă de 36 de ani, a murit zilele trecute, în timp ce pregătea micul dejun.

”N-am mai văzut o asemenea tragedie!” Alina a murit pe loc, în timp ce pregătea micul dejun
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    27 Mar 2023   •   15:17

Alina locuia de mulți ani în provincia Padova din Italia, alături de soțul ei și cei doi copii. Femeia și-a pierdut viața într-o explozie, în timp ce pregătea micul dejun. Soțul Alinei, Michelangelo Negrello, și cei doi copii, au ajuns la spital.  

Un zgomot puternic, focul și apoi tragedia. Explozia a avut loc duminică, cu puțin înainte de ora 8. Vecinii familiei s-au trezit din cauza zgomotului puternic: s-au gândit imediat la o scurgere de gaze.  

Bilanțul este grav: femeia a murit pe loc, în timp ce soțul și copiii, răniți, au fost transportați la spitalul din Padova.  

Când au sosit pompierii, bărbatul reușise deja să iasă din casă, alături de cei mici. Pentru Alina însă, nu s-a mai putut face nimic. Trupul carbonizat al femeii a fost găsit de pompieri abia în momentul în care au reușit să stingă flăcările. 

Cei doi copii, Arianna de 9 ani și Giovanni de 3 ani, au fost scoși în siguranță de tatăl lor, Michelangelo Negrello, în vârstă de 52 de ani, care a reușit să-i coboare pe cei mici de la primul etaj, unde probabil că încă mai dormeau în camerele lor. 

Casă pe jumătate distrusă 

Apelul la numărul de urgențe a avut loc la prima oră a dimineții. Cei care au ajuns în zonă au văzut imediat un nor de fum negru. Pentru Alina, care a murit imediat după ce a fost lovită de suflul exploziei, salvatorii nu au putut face nimic.  

Autoritățile italiene încearcă acum să stabilească acum cu exactitate cauzele exploziei. Comunitatea locală este în stare de șoc. 

La fața locului, pe lângă forțele de ordine și serviciile de urgență, a ajuns și primarul Dionisio Fiocco  

”N-am mai văzut o asemenea tragedie”, a spus el. Casa este complet distrusă, iar peretele de nord al clădirii s-a răsturnat complet. E o nebunie, n-am mai văzut așa ceva în viața mea.  

Se pare că a fost o scurgere de gaze, pentru că familia nu era conectată la rețea. Când doamna s-a ridicat, a pornit un întrerupător sau plita pentru cafea și a avut loc această explozie care a omorât-o pe loc. Suntem cu toții șocați. Fratele ei a ajuns aproape imediat la fața locului și i-a ajutat pe soțul ei și pe copii. Întreaga comunitate este profund zguduită și în doliu. Transmitem condoleanțe familiei și ne rugăm pentru ei”, a mai spus primarul, potrivit corrieredelveneto.corriere.it.

×
Subiecte în articol: Alina Crenicean
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close