Antena 3 CNN Actualitate Alina a fost găsită moartă pe câmp, la câteva ore după ce fostul ei iubit a murit într-un accident, în Teleorman

Alina a fost găsită moartă pe câmp, la câteva ore după ce fostul ei iubit a murit într-un accident, în Teleorman

Alina, o tânără în vârstă de numai 21 de ani, din Alexandria, judeţul Teleorman, a fost găsită moartă pe un câmp din zona localităţii Frumoasa, la câteva ore după ce fostul ei iubit a murit într-un accident rutier îngrozitor.

Alina a fost găsită moartă pe câmp, la câteva ore după ce fostul ei iubit a murit într-un accident, în Teleorman
Sursa foto: Facebook | impactnews.ro
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2022   •   17:11

Povestea dramatică a celor doi tineri s-a sfârşit duminică, 23 octombrie, atunci când cei doi s-au întâlnit, iar tânărul i-a reproşat Alinei că l-ar fi înşelat, în timp ce aceasta încerca să scape din relaţia toxică pe care o avusese cu el.

Ceea ce urma să fie doar o ultimă întâlnire cu fostul iubit s-a transformat în ultimele momente din viaţa tinerei.

Alina a fost lovită şi ucisă de fostul ei iubit, iar acesta ar fi băgat-o apoi în maşina sa, un autoturism marca Audi, şi a mers pe un câmp din zona localităţii Frumoasa, judeţul Teleorman, acolo unde a abandonat-o.

Ulterior, tânărul a plecat, cu aceeaşi maşină, iar pe DJ 506, la ieşire din localitatea Bragadiru către Bujoru, a accelerat puternic şi a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, iar şoferul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Iniţial, anchetatorii au considerat accidentul ca fiind un simplu accident mortal, însă după numai câteva ore aveau să facă o descoperire cumplită.

"La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Poliţiştii şi procurorii au realizat că între cei doi tineri găsiţi morţi la diferenţă de numai câteva ore există o legătură şi au început să facă cercetări, moment în care au descoperit că tânărul mort în accident era fostul iubit al Alinei, fata găsită moartă pe câmp la Frumoasa.

×
Subiecte în articol: Teleorman crimă accident
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close