Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, acuzaţii la adresa lui Liviu Dragnea: "Duce o campanie agresivă de denigrare a liberalilor"

Alina Gorghiu, acuzaţii la adresa lui Liviu Dragnea: "Duce o campanie agresivă de denigrare a liberalilor"

Alina Gorghiu, acuzaţii la adresa lui Liviu Dragnea: "Duce o campanie agresivă de denigrare a liberalilor"
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Noi 2016   •   14:32

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, îl acuză pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că duce o "campanie agresivă de denigrare" a liberalilor.

"Campania PSD a intrat în faza pe intimidări, domnul Dragnea visează la vremurile când justiţia era la cheremul PSD. Dragnea crede că plângerile penale ne sperie, că o campanie agresivă de denigrare a PNL şi a lui Dacian Cioloş ne va închide gura, ne va opri din a spune cât de populişti şi demagogi sunt pesediştii. Aşa au procedat şi Năstase şi Iliescu. Acelaşi discurs îl au şi urmaşii lor, Ponta şi Dragnea: ameninţă cu puşcăria, cu plângeri penale, cu represiunea, le e dragă cenzura. Dar românii au ştiut să reacţioneze, prin vot, la brutalitatea lor şi la lipsa lor de structura democratică", a scris, luni, Gorghiu pe Facebook.

Ea susţine că "nimic nu sună mai fals decât cuvântul 'dreptate' din gura lui Dragnea".

"Liviu Dragnea şi PSD ne-au arătat de nenumărate ori ce înseamnă dreptatea, în viziunea lor: Le-au făcut suficientă dreptate românilor din diaspora, în 2014, când i-au împiedicat să voteze. Le-au făcut dreptate şi românilor din comunităţile conduse de baronii PSD, unde ştiţi cât de greu o duc oamenii şi cât de bine au dus-o baronii. Majoritatea PSD le-a făcut dreptate românilor şi când i-a pus deasupra justiţiei pe domnul Oprea şi pe alţi politicieni care au dobândit, prin votul colegilor, imunitate în faţa justiţiei. Dreptatea PSD, după 11 decembrie, înseamnă un stat al imunităţilor. Frontul anti-justiţie va fi instituţionalizat, planul pentru suspendarea preşedintelui va deveni realitate; angajamentul României pentru Apărare - 2% din PIB - va fi abandonat, ca şi orientarea externă către Vest. De dreptatea prost înţeleasă a PSD-ului românii se pot lipsi", adaugă Alina Gorghiu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că există suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL şi USR şi a adăugat că există tineri angajaţi la Guvern care, iniţial, au fost voluntari şi "care sunt postaci pentru premierul Dacian Cioloş".

"Cer şi instituţiilor statului cu atribuţii în alegeri şi celor care lucrează în aceste instituţii să nu se gândească că aceşti tehnocraţi sunt veşnici şi că orice lucru care încalcă legea va trebui să fie plătit chiar de cei din aceste instituţii după alegeri. Chiar dacă li s-a dat senzaţia că sunt sub o umbrelă de protecţie şi cei din Guvern şi cei din instituţii din judeţe, să nu se mai lase păcăliţi, pentru că vor plăti toţi", a afirmat Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Alina Gorghiu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close