Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, boboc la Senat: ”Este o experiență nouă”

Alina Gorghiu, boboc la Senat: ”Este o experiență nouă”

Alina Gorghiu, boboc la Senat: ”Este o experiență nouă”
Sursa foto: Foto: Facebook
20 Dec 2016   •   14:41

Senatorul liberal Alina Gorghiu a afirmat că, în prima şedinţă de plen a Camerei superioare în noua componenţă, s-a simţit "boboc" şi şi-a exprimat convingerea că grupul senatorilor PNL va fi activ şi dinamic.

"Eu m-am simţit boboc de senator. După două mandate la Cameră, pentru mine este o experienţă nouă la Senat. A fost emoţionant. Domnul Dănăilă (decanul de vârstă al senatorilor - n.r.) a avut discursul de început de sesiune. Suntem un grup format din foarte mulţi parlamentari noi şi le urez tuturor succes. Chiar dacă suntem mai puţini ca aceia din majoritatea parlamentară, sunt convinsă că vom fi un grup activ şi un grup dinamic şi sunt plină de gânduri bune", a declarat Alina Gorghiu, marţi, la Senat.

Ea a precizat că multe din priorităţile anunţate în campania electorală ar vrea să le transforme în realitate.

"Sunt foarte multe din priorităţile anunţate în campanie pe care aş vrea să le transformăm în realitate. Ce cred însă că trebuie făcut în momentul acesta este să lăsăm PSD să îşi înceapă implementarea unui program de guvernare, pentru că sunt absolut convinsă că este o misiune imposibilă să îşi onoreze toate promisiunile pe care le-au anunţat în campania electorală. Să ne ţinem colegii aproape şi vreau să le transmit tuturor că, indiferent de situaţie, sunt alături de ei şi nu există altă variantă decât aceea a echipei unite", a adăugat Alina Gorghiu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Senat Camera Deputatilor
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close