Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, la un pas de demisie din fruntea partidului

Alina Gorghiu, la un pas de demisie din fruntea partidului

Alina Gorghiu, la un pas de demisie din fruntea partidului
Sursa foto: sursa foto: Facebook
12 Dec 2016   •   01:28

UPDATE: Preşedintele PNL, Alina Gorghiu şi secretarul general, Ilie Bolojan, i-au anunţat duminică noapte pe liderii organizaţiilor judeţene ai partidului că îşi dau demisia de la conducerea formaţiunii, dar aceştia au refuzat să o accepte, recomandându-le să rămână în funcţii până la congresul de anul viitor, conform news.ro

---

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, isi va anunta oficial demisia luni dimineata, ca urmare a rezultatului slab obtinut de liberali la alegerile parlamentare, afirma surse din partid, potrivit stirileprotv.ro.

Intre timp, liberalii fac o numaratoare paralela a voturilor, iar vestile nu sunt deloc bune, rezultatele fiind, se pare, mai slabe decat cele din sondajele la iesirea de la urne.

Potrivit exit-poll-urilor, PNL are sub 22% din voturi atat la Camera cat si la Senat.

Liderii PNL spun ca mobilizarea a fost slaba in Ardeal, dar si ca primarii din mediul rural "s-au vazut cu sacii in caruta" si nu s-au mai implicat. Insa presedintele partidului nu a vorbit oficial despre aceste lucruri si abia luni va veni cu o declaratie oficial despre rezultatele acestui scrutin.

Tot neoficial, exista voci in PNL care cer demisii - si nu doar cea a Alinei Gorghiu, ci a intregii conducerii. Maine, cel mai probabil, Gorghiu isi va depune demisia, dat fiind ca s-a angajat ca daca nu va face un scor de cel putin 30% isi va da demisia.

Duminică seară, Alina Gorghiu a evitat să dea un răspuns clar dacă va demisiona din fruntea PNL, în condiţiile în care, în campania electorală a afirmat că, în cazul în care liberalii nu vor intra la guvernare, ea va pleca de la conducerea partidului.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close