Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu: Nu exista o implicare a factorului politic la CSM

Alina Gorghiu: Nu exista o implicare a factorului politic la CSM

Alina Gorghiu: Nu exista o implicare a factorului politic la CSM
Sursa foto: Foto captura Antena 3
16 Ian 2013   •   11:53

Alina Gorghiu, parlamentar PNL, a explicat în ediţia de marţi seară a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3 diferenţele dintre "lovitura de stat" închipuită de Monica Macovei la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu şi "lovitura politică în CSM" despre care a vorbit Cristian Preda în Parlamentul European.

"La referendum, schimbarile legislative au venit din Parlament, de la Guvern, dar acum "lovitura aia de stat" e a profesiei, dată organului de conducere, care administrează profesia. Nu există o implicare a factorului politic", a explicat Alina Gorghiu.

Cristian Preda a susţinut un discurs în Parlamentul European în care l-a catalogat pe prim-ministrul Victor Ponta drept o ameninţare pentru justiţia din România, acuzând o campanie de stigmatizare publică şi de revocare a membrilor CSM care vor o justiţie fără subordonare politică.


"Declaratiile mincinoase" din plenul Parlamentului European l-au determinat pe liderul delegaţiei PSD din PE, Cătălin Ivan, să ceară preşedintelui PE, Martin Schulz, să judece cum ar trebui sancţionate astfel de derapaje iresponsabile.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close