Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu: ”Nu ne deranjează că miniştrii agreează să candideze pe lista USR”

Alina Gorghiu: ”Nu ne deranjează că miniştrii agreează să candideze pe lista USR”

Alina Gorghiu: ”Nu ne deranjează că miniştrii agreează să candideze pe lista USR”
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Sep 2016   •   15:18

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că liberalii nu sunt deranjaţi de faptul că unii miniştri din Guvernul Cioloş agreează să candideze pe listele Uniunii Salvaţi România (USR).

Întrebată de ce a renunţat la ideea de a-i lua pe tehnocraţi pe listele PNL, Gorghiu a răspuns că nu a renunţat şi că totul depinde de liberalii din filiale.

"N-am renunţat la nicio idee. (...) Dacă până la sfârşit vor fi sau nu, depinde de colegii mei din filialele judeţene care vor avea discuţia cu domniile lor sau nu. Preocupările PNL - stabilitate în România, iar acest lucru se poate realiza şi menţine prin acest parteneriat pe care îl avem cu Guvernul Cioloş. Nu ne deranjează că miniştrii agreează să candideze pe lista USR, e cât se poate de civilizat şi de firesc să facă opţiuni politice şi m-aş bucura ca mult mai mulţi oameni din societatea civilă sau din tehnocraţi să facă opţiuni politice. De altfel, m-aş bucura să văd că USR intră în Parlament. În afară de noi şi PSD, despre care există certitudinea că intrăm în Parlament, între ALDE, PMP şi USR, evident că prefer USR în Parlament", a declarat liderul liberal la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional (BPN) al partidului.

Pe de altă parte, ea a precizat că există discuţii cu partide mici care vor susţine PNL în aceste alegeri.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close