x close

Alina Gorghiu se compară cu Elena Ceauşescu şi Ana Pauker: "Am observat şi în dimineaţa asta filajul maşinilor particulare"

de A.M    |    22 Iun 2015   •   11:22

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune că a observat şi în acestă dimineaţă "filajul maşinilor" care o însoţesc de câteva luni în trafic şi că a aflat de la parlamentari PSD care nu sunt de acord cu aceste metode că se instrumentează plângeri şi se cercetează tot ce a făcut în ultimii zece ani.

"Ştiam din momentul alegerii mele în funcţia de copreşedinte al PNL că voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulări şi dezinformări. Asa am ajuns să fiu transformată de către propaganda PSD din martor în Victor Ponta, din avocat în Dan Şova şi din copreşedinte al PNL în Elena Ceauşescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea şi alţii. Toată această campanie a pornit din momentul votului PNL în cazul senatorului Dan Şova. În lumina evenimentelor recente înţeleg şi de ce prim-ministrul a fost atât de afectat de acţiunea politică a PNL în privinţa prietenului său", scrie Alina Gorghiu pe Facebook, luni dimineaţă.

Ea îi transmite "premierului în exil" să nu îşi facă speranţe, susţinând că "acţiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect" asupra sa.

"Să nu uit. Am observat şi în dimineaţa asta filajul maşinilor particulare care mă însoţesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva doreşte să mă protejeze smile emoticon. Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General şi ANI şi că o echipă cercetează tot ce am făcut şi n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operaţi...une:)) Să mai zică cineva că nu avem un premier preocupat chiar şi din Turcia de soarta opoziţiei din România!", mai spune Gorghiu.

Citeşte mai multe despre:

Alina Gorghiu elena ceausescu masini
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati