Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu: Soțul meu e o victimă colaterală

Alina Gorghiu: Soțul meu e o victimă colaterală

Alina Gorghiu: Soțul meu e o victimă colaterală
de M.Z.    |    29 Iul 2016   •   19:04

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că soțul ei, economistul Lucian Isar, este o victimă colaterală în scandalul nou apărut și nu dorește, așa cum se aude, să-i ia locul lui Bogdan Olteanu în BNR.

”E o aberație. Nu vreau să intru în scenarii fantasmagorice. Da, soțul meu este în sistemul bancar, a criticat BNR constant, și înainte să mă căsătoresc cu el a făcut asta. Dar să nu amestecăm cariera mea politică cu profesia soțului meu. 

El e victimă colaterală”, a spus șefa PNL, Alina Gorghiu, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reţinut joi noaptea de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru trafic de influenţă în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada iulie - noiembrie 2008, inculpatul Olteanu Bogdan, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat și primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro și sprijin electoral, constând în servicii de marketing și consultanță, în schimbul efectuării de demersuri pe lângă membrii Guvernului României pentru determinarea numirii unei persoane pe postul de guvernator al Deltei Dunării.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close