Antena 3 CNN Actualitate Cristina Demetrescu despre semnificaţia spectaculosei alinieri a cinci planete, sâmbătă

Cristina Demetrescu despre semnificaţia spectaculosei alinieri a cinci planete, sâmbătă

Fenomen spectaculos pe bolta cerească, sâmbătă seară, când nu mai puţin de cinci planete se aliniază. Este un regal nu numai astronomic, dar şi astrologic, iar Cristina Dumitrescu ne-a descifrat câteva dintre semnificaţiile bine de ştiut.

Cristina Demetrescu despre semnificaţia spectaculosei alinieri a cinci planete, sâmbătă
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Dima    |    03 Iun 2022   •   23:48

"Mai mult, este vorba despre un fenomen astronomic, această concentrare a planetelor pe un colț de cer se produce încă de la începutul anului, de când a izbucnit războiul.

Practic, înseamnă concentrarea atenției noastre către un singur subiect.", a explicat Cristina Demetrescu, în direct la Antena 3.

Astrologul consideră că suntem, din 30 mai, într-o etapă în care omenirea nu se va mai concentra asupra unui singur subiect, aşa cum am făcut de la începutul anului. 

"Mâine, între acest careu de 90 de grade, din punct de vedere astrologic, se află toate cele 5 planete, dar și din punct de vedere al poziției lor pe cer, deasupra orizontului, ele devin vizibile.

Vestea bună este că odată cu Luna Nouă din 30 mai, cel puțin Soarele și Luna, pentru că și pe ele le considerăm planete, încep să se desprindă de acest colț de cer. Și atunci, cumva, după luna mai, evenimentele globale se vor mai răspândi, se vor mai împrăștia. Atenția noastră nu va mai fi îndreptată doar către un singur subiect, așa cum se întâmplă și cum s-a întâmplat în perioada sfârșit de ianuarie - 30 mai.

Evenimentele nu sunt în mod necesar, pozitive sau negative, dar cel puțin parcă prea ne-a marcat acest război până în momentul de față, în așa fel încât parcă asta a fost singurul subiect.", a spus Cristina Demetrescu.

 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close