Antena 3 CNN Actualitate "Mergea la magazin cu pantalonii în vine şi arunca mobilă de la balcon". Allin, un tânăr urmărit de sute de mii de români pe TikTok, a fost reţinut pentru ameninţare şi alte infracţiuni

"Mergea la magazin cu pantalonii în vine şi arunca mobilă de la balcon". Allin, un tânăr urmărit de sute de mii de români pe TikTok, a fost reţinut pentru ameninţare şi alte infracţiuni

Allin, un tânăr din Bucureşti urmărit de sute de mii de români pe TikTok, a fost reţinut în timp ce era Live pe reţeaua de socializare, după ce poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ameninţare şi multe alte infracţiuni.

"Mergea la magazin cu pantalonii în vine şi arunca mobilă de la balcon". Allin, un tânăr urmărit de sute de mii de români pe TikTok, a fost reţinut pentru ameninţare şi alte infracţiuni
Sursa foto: TikTok
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2023   •   09:15

Allin de pe TikTok, pe numele său adevărat, Alin Borcan, a fost reţinut, ieri dimineaţă, chiar în timp ce era Live pe TikTok, după ce mascaţii au făcut o percheziţie în apartamentul său aflat într-un bloc din Sectorul 6 din Bucureşti.

Autorităţile au început să îl supravegheze pe cunoscutul tiktoker, care pe un singur cont are peste 400.000 de urmăritori, încă de anul trecut, atunci când acesa, alături de alţi aşa-zişi influenceri de pe TikTok au început să facă bani din live-uri în timpul cărora se provocau să comită infracţiuni, în general tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Potrivit unor surse, Allin îşi teroriza vecinii în timpul live-urilor de pe TikTok, arunca de la geam mobilă, petarde sau chiar electrocasnice, iar atunci când vecinii îi atrăgeau atenţia acesta îi ameninţa că le dă foc, că îi taie sau că îi bagă în scaun cu rotile.

Mai mult, tânărul a ameninţat o vecină că îi taie urechile şi gâtul, după ce iniţial a fost la un pas să îi spargă uşa cu pumnii şi cu picioarele. Femeia a depus o plângere la Poliţie împotriva lui. O altă plângere împotriva lui Allin face referire la faptul că acesta a mers la un magazin din cartier cu pantalonii în vine şi cerea hârtie igienică, tot în timpul unei provocări pe live.

Citeşte şi: Allin, "regele TikTok-ului", pus la pământ și arestat chiar în timpul unui live

Ce acuzaţii i se aduc lui Allin, tânărul din Bucureşti urmărit de sute de mii de români pe TikTok

"La data de 5 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 21 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

În fapt, din luna mai a anului trecut și până în prezent, bărbatul ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în mod repetat, într-un imobil, din Sectorul 6, aruncând diferite obiecte de mobilier, materiale pirotehnice sau electrocasnice de la balcon, activități pe care le-ar fi filmat și postat pe o rețea de socializare. În acest context, ar fi adresat amenințări cu acte de violență locatarilor, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică. 

De asemenea, la data de 7 februarie 2023, bărbatul s-a prezentat la ușa unei femei dintr-un imobil din Sectorul 6 și i-a adresat acesteia amenințări cu acte de violență 

Totodată, la data de 28 martie 2023, acesta ar fi intrat într-un magazin alimentar și s-ar fi filmat într-o postură indecentă, de natură să provoace indignarea persoanelor prezente. 

În urma percheziției efectuate, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală, în cursul zilei de mâine.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii în concurs a mai multor infracţiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice, unele în formă tip, iar altele în  formă continuată, precum și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

@goldenmasks.2023 Allin arestat pe live#romania?? #fypシ゚viral #top #share ♬ sunet original - Studio-Viper Prod

×
Subiecte în articol: TikTok București
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close