Antena 3 CNN Actualitate Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria, fata de 14 ani omorâtă când mergea la colindat, în Truşeşti, Botoşani

Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria, fata de 14 ani omorâtă când mergea la colindat, în Truşeşti, Botoşani

Oamenii din Truşeşti au ridicat un altar de lumânări pe podul din localitate, acolo unde Maria, o fată în vârstă de 14 ani, care a crescut la un centru de plasament, a fost omorâtă când mergea la colindat.

Altar de lumânări şi lacrimi pentru Maria, fata de 14 ani omorâtă când mergea la colindat, în Truşeşti, Botoşani
Sursa foto: monitorulbt.ro
de Alin Tarnovschi    |    01 Ian 2023   •   20:31

Impresionaţi de tragedia care s-a produs în ultima zi a anului 2022, oamenii din Truşeşti au aprins lumânări şi chiar au adus un ursuleţ de pluş pe care l-au lăsat chiar în locul în care Maria şi-a dat ultima suflare.

Fata în vârstă de 14 ani se afla împreună cu fratele ei mai mic şi mergeau la colindat, atunci când s-a întâlnit cu criminalul, un tânăr de 21 de ani, din comuna Guranda, care ar fi curtat-o pe fată.

Pentru că Maria i-a refuzat avansurile, criminalul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o de 25 de ori, de faţă cu fratele mai mic al fetei.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Maria.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După crima oribilă, tânărul a fugit de la faţa locului, fiind prins de poliţişti în zona gării din localitate, acolo unde a şi fost încătuşat şi dus în arest.

Astăzi, criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse, Maria şi criminalul ei se cunoşteau de ceva timp, ambii fiind instituţionalizaţi în centrul de plasament.

Anchetatorii cred acum că mobilul crimei ar fi refuzul fetei de a răspunde avansurilor criminalului.

×
Subiecte în articol: Botoșani Trușești
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close