Antena 3 CNN Actualitate Alte 25 de kilograme de cocaină au ajuns în Bulgaria, la Marea Neagră. Pachetele erau legate de o vestă de salvare

Alte 25 de kilograme de cocaină au ajuns în Bulgaria, la Marea Neagră. Pachetele erau legate de o vestă de salvare

Alte 25 de kilograme de cocaină au ajuns în Bulgaria, la Marea Neagră. Pachetele erau legate de o vestă de salvare
12 Apr 2019   •   15:36

 Autorităţile din Bulgaria au capturat joi 25,43 kilograme de cocaină pe litoralul Mării Negre, în apropierea staţiunii Sunny Day, a anunţat vineri procuratura bulgară, într-un comunicat preluat de Xinhua. 

Drogurile erau într-o pungă legată de o vestă de salvare, la fel ca şi cele 169 de kilograme de cocaină găsite marţi, la circa 70 de km mai la nord. 

Cocaina era de înaltă puritate, între 77,57% şi 90,59%. Valoarea pe piaţa neagră a cantităţii respective ar fi fost de 4,03 milioane de dolari, apreciază procurorii. 

La sfârşitul lui martie, Poliţia Română a capturat peste o tonă de cocaină, găsită într-o barcă răsturnată în apropiere de Sfântu Gheorghe, iar ulterior au ajuns la ţărm mai multe pachete mai mici, cu o greutate totală de 152 de kilograme, conform unui bilanţ prezentat de DIICOT pe 8 aprilie. 

Autorităţile române şi bulgare lucrează din 5 aprilie la acest caz, în care ministrul bulgar de interne, Mladen Marinov, a apreciat miercuri că este vorba despre o operaţiune de transfer de droguri pe mare. 

CITEȘTE și Pachetele cu droguri au ajuns și în Bulgaria. 170 kg de cocaină, găsite plutind pe Marea Neagră

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Bulgaria cocaina
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close