Antena 3 Actualitate Alte matrapazlâcuri ale lui Mircea Băsescu - Afacerea "Techirghiol"

Alte matrapazlâcuri ale lui Mircea Băsescu - Afacerea "Techirghiol"

de M.C.    |    15 Iul 2014   •   20:02

Radu Tudor a adresat, marţi, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", o serie de întrebări legate de Silviu Vasilică Rusu, un om de afaceri care a ajuns directorul Sanatoriului Balnear Techirghiol, folosindu-se de influenţa lui Mircea Băsescu. 

"Întrebarea numărul unu în această poveste care a umplut de greaţă judeţul Constanţa, este ce caută un cârciumar la conducerea unui sanatoriu de tradiţie, numit la intervenţia lui Mircea Băsescu. Doi, este o incompatibilitate să fii numit la conducerea unei instituţii care are o datorie la tine? Trei - nea' Vasilică ăsta şi-a semnat singur restituirea banilor către propria firmă? A cedat acţiunile soţiei, dar banii rămân în familie. Patru - cumva vreun ban din aceştia au ajuns şi la Mircea Băsescu? Cinci - Mircea Băsescu a plătit restaurantul managerului Vasilică atunci când s-a făcut botezul?" a întrebat Radu Tudor.

Silviu Vasilică Rusu este şi astăzi la conducerea Sanatoriului, iar întrebările de mai sus, puse şi cu alte ocazii, tot nu au primit răspuns.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close