Antena 3 Actualitate Alunecare de teren în Vaslui, din cauza căderilor masive de zăpadă

Alunecare de teren în Vaslui, din cauza căderilor masive de zăpadă

01 Mai 2017   •   13:52
Alunecare de teren în Vaslui, din cauza căderilor masive de zăpadă
Sursa foto: Foto: Pixabay

DJ 284 s-a surpat pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Epureni, în zona Huși, în urma unor alunecări de teren accentuate de căderea abundentă de zăpadă din perioada 20 – 22 aprilie, anunță Libertatea.

Potrivit conducerii Consiliului Județean (CJ) Vaslui, probleme sunt și în zona Arsura — Pâhnești.

‘O comisie formată din specialiști în construcții a făcut o primă evaluare la fața locului. Lucrările la drum au fost efectuate corespunzător, dar având în vedere că este o zonă cu probleme, va fi nevoie de o consolidare masivă. Situația este în atenția noastră de mai mult timp. În cursul acestei săptămâni, va avea loc o nouă evaluare și vom vedea exact ce este de făcut pentru remedierea problemei. Consolidarea drumului județean în zonele respective se ridică la aproximativ 30 milioane lei, bani care urmează să fie alocați prin Ordonanța 28, privind dezvoltarea infrastructurii’, a declarat luni, pentru Agerpres, vicepreședintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close