Antena 3 Actualitate Alunecări de teren în comuna gorjeană Fărcăşeşti. Opt familii ar putea rămâne fără case (VIDEO)

Alunecări de teren în comuna gorjeană Fărcăşeşti. Opt familii ar putea rămâne fără case (VIDEO)

04 Mai 2010   •   21:50
Alunecări de teren în comuna gorjeană Fărcăşeşti. Opt familii ar putea rămâne fără case (VIDEO)
Sursa foto: teren


Pământul a luat-o la vale în comuna gorjeană Fărcăşeşti. Iar oamenii privesc neputincioşi cum munca lor de-o viaţă se năruie odată cu fostele exploatări miniere. Opt familii sunt pe cale să rămână fără acoperiş desupra capului. În tot acest timp, autorităţile caută vinovaţi şi mai puţin să ia măsuri.

Odată cu venirea primăverii, pentru localnicii din Peşteana de Jos a început groaza. Galeriile unei mine închise de mai bine de 30 de ani au început să se surpe rând pe rând, înghiţind grădinile oamenilor. Iar situaţia se agravează pe zi ce trece.

Localnicii privesc neputincioşi cum munca lor de-o viaţă este înghiţită de pământ. Autorităţile ridică din umeri şi aruncă responsabilitatea dintr-o parte în alta. ?Momentan nu avem acel buget la primărie pentru a consolida acest teren?, a declarat viceprimarul comunei Fărcăneşti, Dănuţ Spiridon.

Până atunci oamenilor nu le rămâne decât să aştepte şi să se roage ca nu cumva pământul să le înghită şi casele.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close