Antena 3 CNN Actualitate Alungaţi de toamnă: "Rulotiştii" din Valea Cerbului se întorc în oraşe

Alungaţi de toamnă: "Rulotiştii" din Valea Cerbului se întorc în oraşe

Alungaţi de toamnă: "Rulotiştii" din Valea Cerbului se întorc în oraşe
Sursa foto: Foto: www.clubrv.ro
03 Sep 2011   •   23:06

"Rulotiştii" care s-au mutat, la începutul verii, pe Valea Cerbului, au început să-şi facă bagajele. Toamna îi alungă înapoi în oraşe. S-au bucurat de trei luni calde, cu mult soare, petrecute în natură. Dar şi de facturile mici de acasă. 

Nicolae şi Jana Nenciu sunt pensionari. Au plecat în vacanţă la începutul verii. Trei luni au dormit în rulotă şi au gătit în aer liber. Nu le-a lipsit nimic. Nici poluarea din oraş, nici căldura din apartament. E deja a cincea vacanţă pe care şi-o petrec astfel.

Ca să nu se plictisească, doamna Jana şi-a luat şi florile cu ea. A improvizat o mică grădină chiar lângă rulotă. Viaţa în natură e ieftină, spun pensionarii. În plus, aerul e curat şi face bine la plămâni.

Tot mai mulţi români îşi abandonează locuinţele pe timpul verii şi se mută la munte. Valea Cerbului a fost plină de rulote toată vara

Azi nici nu a nins, nici nu a plouat, aşa că toată ziua au sfârâit grătarele. Cât va mai fi frumos afară vor mai rămâne şi comercianţi pe Valea Cerbului. Au făcut bani frumoşi vara aceasta.

Turiştii de pe Valea Cerbului speră să mai ţină vremea bună măcar o saptămână.

 

×
Subiecte în articol: munte cazare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close