Antena 3 CNN Actualitate "Am mâncat GÂNDACI", "Soţia mea a murit cu ZILE" - mărturii cutremurătoare ale pacienţilor care au trecut prin spitalul GROAZEI

"Am mâncat GÂNDACI", "Soţia mea a murit cu ZILE" - mărturii cutremurătoare ale pacienţilor care au trecut prin spitalul GROAZEI

"Am mâncat GÂNDACI", "Soţia mea a murit cu ZILE" - mărturii cutremurătoare ale pacienţilor care au trecut prin spitalul GROAZEI
de O.P.    |    29 Noi 2013   •   05:59

 Afirmaţiile medicilor sunt suţinute şi de zeci de pacienţi sau rude ale celor care au intrat pe uşile spitalului grozei din Ploieşti. Mărturiile cutremurătoare ale oamenilor demostrează că pacienţii mor cu zile sau sunt trataţi inuman de personalul medical.

Un bărbat se plânge că a mâncat gândaci în spital iar o femeie ne povesteşte că tatăl ei a murit după ce a fost operat de un medic care nu mai avea voie să profeseze.

Mărturiile celor care au trecut prin Spitalul Judeţean din Ploieşti sunt cutremurătoare. Un bărbat se plânge de faptul că a mâncat gândaci în spitalul şi spune că a fost tratat într-un mod inuman de către medici.



O altă femeie a dezvăluit că s-a ales cu o cicatrice îngrozitoare, de 40 de centimetri, după ce a fost operată pentru o sarcină extrauterină, la acelaşi spital.

Mărturiile pacientilor sunt susţinute şi de mai mulţi medici, care sub protecţia anonimatului au vorbit despre condiţiile din spitalul Judetean din Ploiesti.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close