Antena 3 CNN Actualitate „Am pierdut 250.000 de euro cu cârciuma asta”. Doroftei se luptă în instanță pentru restaurantul din Ploiești

„Am pierdut 250.000 de euro cu cârciuma asta”. Doroftei se luptă în instanță pentru restaurantul din Ploiești

„Am pierdut 250.000 de euro cu cârciuma asta”. Doroftei se luptă în instanță pentru restaurantul din Ploiești
de S.T.    |    01 Sep 2017   •   16:51

Scandal uriaș între fostul mare sportiv de performanţă Leonard Doroftei şi primăria care până mai ieri îl declara cetăţean de onoare. Pugilistul a fost somat să-şi mute cârciuma din centrul Ploieştiului, în care a investit peste 250.000 de euro.

Doroftei Pub funcţionează de mai bine de 11 ani într-o clădire încadrată cu risc seismic ridicat. Spaţiul a fost oferit chiar de către cei de la primărie, care au încasat lunar şi contravaloarea chiriei: aproximativ 2.000 de lei.

Contractul a fost semnat pe 25 de ani, aşa că Doroftei s-a apucat liniştit de investiţii. Deunăzi a primit însă prin poştă vestea că a fost chemat în instanţă pentru evacuarea imobilului. „Pe 7 august am primit citaţia. Azi (n.r. ieri) am venit cu întâmpinare la judecătorie, aşa că ne vom judeca cu cei de la primărie. Mi-au închiriat în 2005 spaţiul, fără să-mi spună nimic de riscul seismic, deşi expertiza clădirii e din 1996.  Ba mai mult, m-au şi obligat prin contract să investesc cel puţin 50.000 de euro în renovarea spaţiului. Acum, după ce am băgat peste 250.000 de euro şi l-am pus la punct, s-au trezit că este risc seismic. Unde să-mi dea în altă parte? Şi ce fac cu banii băgaţi aici? Că în afară de diplomele de pe pereţi nu pot să iau nimic cu mine”, a spus Doroftei pentru click.ro.

×
Subiecte în articol: instanta risc seismic
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close