Antena 3 CNN Actualitate Amalia Năstase vs. Clotilde Armand: "Unde sunt spații verzi netunse, sunt căpușe. Nu poți să lași Bucureștiul așa, că nu e război. Este aproape iunie. E o rușine"

Amalia Năstase vs. Clotilde Armand: "Unde sunt spații verzi netunse, sunt căpușe. Nu poți să lași Bucureștiul așa, că nu e război. Este aproape iunie. E o rușine"

Bucureștenii sunt revoltați de felul în care arată parcurile din Sectorul 1. Amalia Năstase, președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald, i-a scris primarului Clotilde Armand, cerând să fie luate măsuri de urgență: E dezastru! Bălăriile de un metru, șobolani, tânțari, căpușe!

Amalia Năstase vs. Clotilde Armand: "Unde sunt spații verzi netunse, sunt căpușe. Nu poți să lași Bucureștiul așa, că nu e război. Este aproape iunie. E o rușine"
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2021   •   17:20

"Sunt foarte multe (n.r. căpușe) pentru că nu s-a tăiat iarba. Mi-a răspuns doamna primar, că nu este parcul Herăstrău sub jurisdicția Primăriei Sectorului 1. Dar eu nu fac politică, asta vreau să înțeleagă toată lumea, că faptul că reclam ceva nu înseamnă că țin cu ăla dinainte, cu ăla de după.", a precizat Amalia Năstase la Antena 3.

"Acum dacă spunem ceea ce ne deranjează și vin 100 de oameni care te ceartă că ești susțînător politic al altei formațiuni politice, asta este o imbecilitate pe care nu ai cum să o aștepți de la oameni cu o anumită educație.

Pe mine nu mă interesează cine conduce Sectorul 1, dacă este curat, dacă infrastructura este bine îngrijită, dacă spitalele sunt bine îngrijite.", mai spune aceasta.

"Unde sunt spații verzi netunse, acolo sunt căpușe. Nu poți să lași Bucureștiul așa, că nu e război. Este aproape iunie. E o rușine"

"Îi duc în parc (n.r. pe copii) dar îi dau cu tot felul de substanțe, care și alea sunt toxice. Și ne căutăm după urechi, la încheieturi. E o realitate pe care nu o putem ignoră. Eu nu înțeleg cum de niciodată nu sunt bani în București.

Nu ai cum să nu ai grijă de populație, mai ales că este pandemie. Este prima dată când văd în parcul Herăstrău șobolani. Poți să te înțelegi. Doamna primar este prietenă cu domnul Nicușor Dan, nu sunt din formațiuni politice diferite, să nu se înțeleagă.

E iunie, e bine și în iunie. Trebuie curățate toate parcurile, toate spațiile verzi care nu sunt tunse. Unde sunt spații verzi netunse, acolo sunt căpușe. Nu poți să lași Bucureștiul așa, că nu e război.

Este aproape iunie. E o rușine. Suntem totuși Capitală țării. Nu ai cum să trăiești în mijlocul unei pandemii într-o Capitală murdară. Oricine ar fi la putere, se poate, sunt soluții și se pot găsi soluții.", a mai spus Amalia Năstase.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close